Sportivii secției de motociclism de la CSM Flacăra Moreni, pe podium în prima etapă de motocros a anului

in Sport by
Banner

Sportivii de la Flacăra Moreni – secția Motociclism – au fost la înălțime la prima etapă națională de Motocros din 2023. Aceasta s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute, pe circuitul de la Sfântul Gheorghe. Reprezentanții clubului dâmbovițean au obținut primele trofee din noul an competițional, fapt ce anunță un alt sezon plin de reușite pentru aceștia.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții secției de Motociclism ai Flacărei Moreni, au anunțat sportivii care au reușit să obțină premii importante în prima etapă a sezonului.

Victoriile continuă pentru Robert Văcaru (locul I național în 2022) la clasa Amatori MX2 prin obținerea locului II în această etapă cu 44 de puncte, după o cursă strânsă, dar foarte bine gândită ca evoluție pe traseu din partea sportivului nostru.

O altă clasare pe podium a făcut-o Adrian Badea (sportiv legitimat pentru prima dată la clubul nostru) prin locul III pe care l-a obținut la clasa Veterani 1 cu 40 de puncte în clasamentul național.

 Pentru prima oară legitimat la Flacăra Moreni, Marian Radu a debutat și în Campionatul Național. Ca și new-entry a acumulat 24 de puncte la clasa Amatori MX2 la etapa de la Sfântu Gheorghe.

 Mai departe, Romulus Necșoiu a trecut din acest an de la clasa Amatori MX2 la Veterani 1, obținând astfel 23 de puncte în clasamentul general.

 Juniorii noștri Raisa Maria Constantin de la clasa 85 cc și Eduard Andrei Badea de la clasa MX125 au făcut o figură frumoasă parcurgând cele două manșe de concurs pe motoare și cu determinare, siguranță și perseverență, luând și ei puncte importante care contează în clasamentul național. De menționat că Eduard este tot new-entry la Flacăra Moreni.

 Felicitări tuturor și mult succes în următoarele etape naționale la Motocros!!!” , au transmis reprezentanții secției de Motociclism ai Flacărei  Moreni.

Sursă foto: Facebook, Secția de Motociclism, CSM Flacăra Moreni

Banner