O arteră rutieră importantă din municipiul Târgoviște intră în reabilitare

in Administrație by
Banner

Calea București, aflată la intrare în municipiul Târgoviște, va fi supusă unui amplu proiect de reabilitare și modernizare. Anunțul a fost făcut de primarul Daniel Cristian Stan, pe pagina sa de Facebook,  precizând că a fost încheiată licitația pentru investiția amintită, iar acum a ajuns la faza de  execuție. Calea București din municipiul Târgoviște este o arteră rutieră care înregistrează valori importante de trafic, inclusiv de trafic greu, a subliniat edilul șef în postarea sa.

Este avut în vedere segmentul cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel, cu o suprafață de aproximativ 30.000 mp. Vor fi intervenții la drum, prin turnarea a 3 straturi de asfalt, la trotuare, va fi refăcută canalizarea pluvială și vor fi sistematizate intersecțiile.

 Valoarea totală a proiectului este de 13.727.641,24 lei T.V.A. inclus, din care suma de  9.509.627,21 lei, cu T.V.A, va fi suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de 4.218.014,03 lei, cu T.V.A, este asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, Subprogramul 4 -Construirea/modernizarea/reabilitarea drumurilor publice clasificate și încadrate, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, ca drumuri județene, drumuri comunale și alte categorii de drumuri de interes local situate pe raza administrativ-teritorială a localităților” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Banner