Trei puncte uriașe pentru Chindia! Cronică + declarații Toni Petrea

in Sport by
Banner

Chindia a obținut luni seară, la Mioveni, prima victorie din actualul play-out al Ligii I. Roș-albaștrii s-au impus cu 1-0, grație golului reușit de Tibi Căpușă (52), jucător care va împlini joi frumoasa vârstă de 25 de ani.

Execuția zilei a venit însă de la Doru Popadiuc, centrare-șut direct la vinclu, în debutul jocului (6), gol anulat însă de arbitrii din camera VAR pentru o poziție inițială de ofsaid, după ce faza a fost analizată minute bune. În prima repriză, Neguț și Dulca au ratat șanse bune, șutul primului fiind respins greu de Greab.

Imediat după reluare, Căpușă a punctat la finalul unui atac de manual al Chindiei. Șerban putea majora avantajul (65), șut din unghi parat de goalkeeper-ul gazdelor. Spre final, penalty-ul acordat pentru fault la Popadiuc a fost și el anulat, tot de intervenția VAR și tot pentru un ofsaid! S-a terminat 1-0, victorie de care Chindia avea mare nevoie. 

Felicitări tuturor celor care au contribuit la acest succes minunat! Următorul meci al roș-albaștrilor este programat duminică, 9 aprilie, la Ploiești, cu Hermannstadt (ora 13.00).

Mai avem de jucat, sunt multe meciuri, meciuri grele. Va fi o luptă foarte strânsă până la final. Contează fiecare punct, fiecare joc, e important să ții echipele de sub tine la distanță și să speri că adversarii din fața ta se mai încurcă. Problema cu partea financiară s-a rezolvat pe final de săptămână. Cât a fost pauza jocurilor de la echipele naționale ne-am pregătit cu gândul că se va rezolva. Și băieții s-au pregătit foarte bine, nu am ce să le reproșez. Iar evoluția lor de azi a fost una bună, au avut atitudine” – Toni Petrea, declarații la finalul meciului

Banner