Gabriel Paraschiv, la Bazar Tv: „Nu mai aruncați cu noroi în munca noastră”

in Sport by
Banner

La sfârșitul acestei săptămâni, Gabriel Paraschiv, antrenorul Flacărei Moreni și Costin Niță, fundașul dreapta al clubului de pe Cricovul Dulce, au fost invitați în emisiunea „Sport Baza”.

Discuțiile întâlnirii au vizat următoarele partide pe care Flacăra Moreni se pregătește să le dispute în play-off-ul Ligii a 3-a, fază a competiției în care morenarii au reușit să se califice dramatic, în ultima etapă din sezonul regular, în compania formației Real Bradu.

În cadrul emisiunii, Gabriel Paraschiv a ridicat și problema discuțiilor și criticilor din jurul echipei, care afectează mai mult sau mai puțin jucătorii. Tehnicianul morenarilor a transmis în studioul Bazar Tv că au fost depuse eforturi uriașe pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon și îi invită pe cei care contestă acest lucru să vină să urmărească zi de zi modul în care echipa se pregătește.

Eu cred că multe lucruri sunt făcute doar de dragul de a fi făcute și așa cum am spus și mai devreme, suntem tributarii metodelor noi de socializare. Am înțeles că se obișnuiește foarte des să se facă  anumite postări despre club. Pe mine nu mă afectează, pentru că nu urmăresc ce se întâmplă în social media, dar pe jucători da. (…) În spatele tastaturii suntem cu toții puternici, fie că vorbim de consilieri locali, fie că vorbim de simplii cetățeni. Mi-aș dori să vină oricare persoană are vreo îndoială că noi nu ne facem treaba și să vadă dacă noi nu suntem în fiecare zi pe teren, să vadă cât se muncește și abia după aceea să vadă câți bani se cheltuie. După tragem concluzia dacă banii sunt sau nu justificați prin muncă. Veniți să vedeți dacă muncim, dacă suntem la stadion când plouă sau când ninge, veniți să vedeți” , a transmis antrenorul CSM Flacăra Moreni, Gabriel Paraschiv.

Fotbaliștii Flacărăi au crezut în obiectivul lor

Costin Niță, fundașul dreapta al Flacărei Moreni a declarat că atât el, cât și colegii lui au avut un singur gând în acest sezon, calificarea în play-off-ul Ligii a 3-a, inclusiv la pauza jocului cu Real Bradu din ultima etapă a sezonului regular, când trupa lui Gabriel Paraschiv era condusă cu 2-0. După o repriză secundă senzațională, galben-albaștrii au întors scorul și s-au impus cu 3-2, chiar dacă și cu un rezultat de egalitate ar fi fost obținută calificarea.

La pauză, sincer aveam puține dubii, deși am fost pe locul 3 toată iarna. Știam că mai avem două meciuri importante și trebuie să intrăm în play-off. Am început cu o înfrângere în fața celor de la FCSB 2, după aceea a urmat prima repriză de la Bradu. Când am revenit de la cabine, gândul nostru a fost doar să marcăm repede, pentru că doar așa puteam întoarce rezultatul, fapt ce s-a și întâmplat.”

Primul adversar din play-off pentru trupa lui Paraschiv este SC Popești Leordeni, în deplasare, partidă ce va avea loc mâine, de la ora 17:00.

Banner