Primarul Constantin Dinu, despre calificarea în premieră în play-off-ul Ligii a 3-a a Flacărei Moreni

in Sport by
Banner

Într-un interviu acordat pentru Bazar TV, primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, i-a felicitat pe elevii pregătiți de Gabriel Paraschiv pentru victoria obținută sâmbătă după-amiază cu Real Bradu, victorie care a adus și prima calificare din istorie în play-off-ul Ligii a 3-a.

În ultima etapă a sezonului regular, Flacăra Moreni a învins-o pe Real Bradu, după un joc dramatic, în care trupa lui Gabriel Paraschiv a fost condusă cu 2-0 la pauză. În repriza a doua, „lupii” de pe Cricovul Dulce au apăsat pedala de accelerație și au atacat cu tot arsenalul lor, în speranța că nu vor mai fi nevoiți să mai aștepte încă un an pentru șansa de lupta în play-off-ul competiției. După un joc cu multe ocazii ale morenarilor, aceștia au reușit să întoarcă rezultatul în favoarea lor, prin reușitele semnate de Zaharia, Cernea (pen) și Drăgan, iar Flacăra s-a impus cu 3-2.

Astfel, primarul Constantin Dinu a ținut să le mulțumească public fotbaliștilor pentru performanța realizată și speră ca odată cu accederea în play-off, să vină și sponsori lângă echipă, iar Flacăra să se lupte din nou în eșalonul secund al fotbalului românesc..

Așa cum bine știți, anul trecut, Flacăra Moreni a împlinit 100 de ani. Cred că această calificare în play-off-ul Ligii a 3-a este cel mai potrivit cadou. Putem spune că este un proiect împlinit, sunt mândru de ceea ce a reușit să construiască Gabriel Paraschiv. Ultimele meciuri au fost foarte tensionate, în ultimul joc am revenit după ce am fost conduși cu 2-0 de Real Bradu.  Am crezut că totul s-a năruit, dar repriza a doua a fost una de excepție pentru fotbaliștii lui Gabriel Paraschiv și au întors rezultatul. Poate vom reuși să aducem mai ușor acum investitori alături de noi, astfel încât să putem ataca Liga 2, un lucru pe care ni-l dorim cu toții” , a declarat primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu.

Flacăra Moreni o va întâlni în primul joc din play-off pe Popești-Leordeni, pe 1 aprilie, în deplasare. Echipele cu care Flacăra se va bate pentru un loc de baraj sunt: CS Tunari, Popești-Leordeni și Real Bradu.

Banner