Chindia debutează sâmbătă în play-out. Deplasare lungă și dificilă pentru echipa lui Toni Petrea

in Sport by
Banner

Chindia a încheiat prima fază a campionatului cu 32 de puncte, remizând cu FC Voluntari, 1-1 la Ploiești, într-un meci în care a fost privată de un penalty clar, chiar înaintea fazei din care Damașcan a deschis scorul.

Echipa lui Toni Petrea pornește în play-out de pe locul 6, din 10 participante, cu 16 puncte, după înjumătățire. Chindia va susține patru meciuri în organizare proprie și cinci în deplasare. Există șanse mari ca cel puțin două dintre jocuri considerate acasă să se dispute la Târgoviște, subiect asupra căruia vom reveni.

Echipa din Târgoviște – care e la al patrulea campionat consecutiv în prima ligă – va debuta în play-out sâmbătă, 18 martie, ora 14.30, pe terenul celor de la Botoșani. În sezonul regular, Chindia a pierdut în Moldova, 2-3 chiar în prima rundă a campionatului, primul joc oficial pentru Adrian Mihalcea pe banca târgoviștenilor, remizând cu Toni Petrea, 2-2 la Ploiești, în retur.

Campionatul se va întrerupe apoi, pentru meciurile echipelor naționale, urmând ca la reluare Chindia să joace tot în deplasare, cu CS Mioveni.

Clasamentul înaintea primei etape din play-out:

  1. Sepsi/FCU Craiova** » 20p (Sepsi – Craiova se joacă joi seară, ora 21.00)
  2. Petrolul » 18p
  3. U Cluj » 17p
  4. FC Voluntari » 17p
  5. FC Botoșani » 16p
  6. Chindia » 16p
  7. Hermannstadt » 16p
  8. FC Argeș* » 14p (beneficiază de rotunjire 0.5p)
  9. UTA* » 14p (beneficiază de rotunjire 0.5p)
  10. CS Mioveni » 11p
Banner