Se pregătește ”Carta Albă a IMM-urilor din România” ediția 2023

in Actualitate by
Banner

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) elaborează în fiecare an Carta Albă a IMM-urilor din România, o lucrare ce reprezintă o analiză fanion nu numai pentru mediul de afaceri, fiind folosită și de instituțiile internaționale atunci când fundamentează propunerile pentru România.

Lucrarea reprezintă cea mai aprofundată analiză a sectorului IMM din România ce prezintă situația de ansamblu a mediului de afaceri, dificultățile cu care se confruntă IMM-urile, nevoile și sursele lor de finanțare, modalitatea în care inovează, intenția de accesare de fonduri nerambursabile sau criteriile de care țin cont în alegerea partenerului de business, constituind baza pentru propuneri de strategii cu privire la viitoarele direcţii de susţinere şi dezvoltare ale mediului de afaceri românesc.

În efortul său continuu de sprijinire a activității firmelor membre, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) organizează campanie de strângere de informații, pentru al XXI-lea an consecutiv.

Scopul îl reprezintă identificarea principalelor dificultăţi din activitatea IMM-urilor şi a căilor majore de dezvoltare și de consolidare a sectorului. Vă rugăm să aveţi amabilitatea de a completa acest chestionar, prin intermediul întreprinzătorului sau managerului din firmă.

Chestionarul poate fi completat accesând link-ul: https://forms.gle/7bTF5mmUX8GTLxb4A

Informațiile individuale, referitoare la business-ul dumneavoastră, sunt confidenţiale, iar sinteza rezultatelor anchetei de specialitate va fi publicată în Carta Albă a IMM-urilor, ediția 2023.

SURSA: Comunicat de presă PATRONATUL ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII DÂMBOVIȚA

Banner