Prima întâlnire de lucru între CJD și firma câștigătoare a contractului pentru modernizarea DN 71 Bâldana – Târgoviște!

in Administrație by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița,vicepreședintele Luciana Cristea, alături de  secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, au avut primele discuții  aplicate cu reprezentanții firmelor câștigătoare ale contractului pentru lărgirea la patru benzi a DN 71 Bâldana – Târgoviște.

Totodată, a avut loc și o primă vizită în teren pe traseul dintre Bâldana și Târgoviște. Discuțiile din cadrul întâlnirii s-au axat pe importanța economică și socială pe care DN71 o are pentru județul Dâmbovița, dar și pentru întreaga regiune.

Reamintesc faptul că asocierea de firme care a câștigat licitația publică va moderniza tronsonul cuprins între Bâldana și Târgoviște, prin lărgirea lui la 4 benzi de circulație. Sectorul de drum are o lungime de 44,13 km și este prevăzută construirea și/sau modernizarea a 4 poduri și a unui pasaj pe traseul drumului național.

Durata contractului, care are o valoare de aproximativ 1.000.000.000 de lei (TVA inclus), este de 34 de luni, iar din această perioadă 12 luni sunt alocate pentru proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Banner