CJD anunță semnarea unui nou contract de finanțare pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște!

in Administrație by
Banner

Sănătatea continuă să fie o prioritate pentru administrația județeană! Secția de Tratamente Recuperatorii și Pavilionul Administrativ ale Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște  vor intra în curând într-un amplu proces de reabilitare și modernizare! Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Sursa de finanțare este asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Valul  Renovării, iar valoarea proiectului este de aproximativ 10.500.000 de lei.

Datorită acestui proiect vom realiza următoarele: -reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, 4.000 mp; -reabilitarea sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum; -instalarea, reabilitarea, modernizarea sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior; -reabilitarea, modernizarea instalațiilor de iluminat în clădiri; -instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu; -sisteme de management energetic integrat pentru clădiri/alte activități care conduc la realizarea scopului proiectului; -lucrări de recompartimentări interioare în vederea organizării optime a fluxurilor și circuitelor medicale, doar pentru clădirile în care se desfășoară activități medicale; -2 puncte de încărcare pentru vehicule electrice.

Reabilitarea și modernizarea celor două clădiri se alătură celorlalte investiții pe care Consiliul Județean Dâmbovița deja le derulează în cel mai important spital dâmbovițean:  – Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște – 3.400.000 euro; – Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște – 1.700.000 euro; – Secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște + Aparat angiograf – 2.000.000 euro”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Banner