Chindia, locul 8 în Liga I după victoria cu UTA. Petrea: „Nu suntem încă 100% salvați”

in Sport by
Banner

Chindia a obținut a doua victorie la rând cu același scor, 2-1, și pe același stadion, Ilie Oană. Echipa antrenată de Toni Petrea s-a impus în fața celor de la UTA Arad, prin reușitele lui Cooper și Neguț. Pentru oaspeți a marcat Ubbink. Chindia a ajuns la 28 de puncte după 24 de etape, un parcurs formidabil în mandatul tehnicianului instalat în septembrie. „Avem moralul bun după această victorie. Trebuie să o luăm pas cu pas, fiecare joc în parte să îl tratăm precum o finală. O victorie importantă, grea, cu un adversar bun, o primă repriză echilibrată, cu ocazii de ambele părți. În a doua repriză am început mai în defensivă. Am făcut câteva schimbări care și-au făcut efectul, iar pe final a venit acel gol care a dus cele trei puncte. Băieții au dat dovadă de atitudine, caracter, determinare. Să fim realiști, nu suntem încă 100% salvați”, a vorbit antrenorul Chindiei după succesul cu UTA.

Chindia ocupă locul 8 înaintea ultimelor două jocuri ale etapei, programate astăzi, FC Botoșani – Petrolul și Farul – U Craiova.

În runda următoare a campionatului, echipa din Târgoviște va juca la Sepsi OSK, lunea viitoare. Apoi, vineri, pe 17 februarie, Chindia va întâlni U Cluj, la Ploiești.

Banner