A fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al județului Dâmbovița pentru anul 2023

in Administrație by
Banner

60% pentru dezvoltare, 40% pentru funcționare, așa arată bugetul județului pe 2023! Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat joi, 02 februarie 2023, bugetul propriu pentru anul în curs, ședința fiind transmisă live de Bazar Tv.

Președintele CJD , Corneliu Ștefan, a transmis că prin noul buget sunt asigurați banii necesari pentru a fi continuate investițiile în drumuri, în sectorul sanitar, în învățământ, dar și sumele pentru cofinanțarea proiectelor pe fonduri europene și a celor prin Programul Național „Anghel Saligny”.

Mă bucur că și în 2023, prin această construcție bugetară, vom susține dezvoltarea comunităților locale prin finanțarea ??????????? ?????̦??? ?? ?????????? ??????̆.

 De asemenea, au crescut considerabil alocările financiare pentru întreținerea și reparația drumurilor județene.

 Vreau să mulțumesc consilierilor județeni, colegilor din aparatul Consiliului Județean Dâmbovița și tuturor celor care au înțeles cât de importantă este dezvoltarea județului nostru.

 Astăzi, ca de fiecare dată, s-a votat pentru dâmbovițeni și pentru viitorul județului Dâmbovița” , a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Banner