Carmen Holban, după reuniunea Grupurilor Parlamentare PSD:  ”Ne pasă! Și mișcăm lucrurile în direcția corectă!”

in Politică by
Banner

Recent a avut loc ședința Grupurilor Parlamentare PSD, desfășurată la Sinaia. În cadrul acestei întruniri au fost stabilite obiectivele pentru noua sesiune parlamentară din prima parte a anului 2023, dar și despre proiectele de dezvoltare a regiunilor din România, pentru următorii doi ani.

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, a fost prezentă la această întâlnire, alături președintele partidului, Marcel Ciolacu, secretarul general, Paul Stănescu, prim-vicepreședinții Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, liderii Grupurilor PSD, Ștefan Radu Oprea și Alfred Simonis, miniștrii PSD,  senatorii și deputații ai partidului. Aceasta a transmis că măsurile care au fost luate până în acest moment de către miniștri PSD au fost pentru a ridica standardul de viață românilor și a oferit exemple; Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – condus de Gabriela Firea, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale – Marius Budăi și Ministerul Sănătății, reprezentat de Alexandru Rafila.

Activitatea parlamentarilor PSD din sesiunea trecută și măsurile pe care le vom implementa în următorii doi ani au fost principalele teme ale Reuniunii Grupurilor Parlamentare PSD desfășurate, ieri, la Sinaia.

 Totodată, împreună cu președintele partidului, Marcel Ciolacu, secretarul general, Paul Stănescu, prim-vicepreședinții Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, liderii Grupurilor PSD, Ștefan Radu Oprea și Alfred Simonis, miniștrii PSD, colegii senatorii și deputații, am discutat și despre proiectele prin care, în perioada 2022-2024, vom asigura dezvoltarea fiecărei regiuni și modul în care vom susține populația în fața viitoarelor provocări economice.

 După cum spuneam, au fost punctate multe dintre măsurile pe care am reușit să le impunem în coaliția de guvernare, în ultimul an, fiecare dintre acestea având un impact deosebit în toate mediile sociale.

 Mă bucură că o doamnă a pus în mișcare un minister atât de important pentru noi toți: Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

???????? ?????, prin programele implementate sau aflate în curs de implementare, reușește să schimbe viața a sute de familii și a tinerilor care, din lipsa banilor necesari, renunțau la studiile superioare.

????????? ?????? ?? ????̦???? ? ????????̆?̦??;          

????????? ?? ??????????????? ?????”;

 ????????? ?? ???????????????? ??????”.

 ?? ?????????? ?????? ?̦? ??????????̆?̦?? ???????, ?????? ????̆? ? ??????��??? ??????? ??:

  #creșterea veniturilor pensionarilor și a ajutoarelor sociale pentru ca aceștia să poată trece mai ușor peste criza economică și energetică;

  #majorarea salariului minim, a salariului minim din construcții și a salariilor bugetarilor și creșterea alocațiilor pentru copii;

  #compensarea și #plafonarea consumului și a facturilor la gaze și energie electrică.

 ?? ????????, ?????????? ??̆??̆??̆?̦?? ?????? ?? ????????? ?????? ? ???? ???? ?????? ????????̦?? ?????????? ?̂?:

 #echipamente medicale, 350.000.000 de lei;

 #infrastructură și reparații capitale, 200.000.000 de lei;

 #unități sanitare de îngrijire a nou-născuților, ????? #????????? ?̂???̆ ?̦? #?????????? ?????????? ????????? ?? ?? #???????, #???̦? ?̦? #????.

Acestea reprezintă doar o parte a măsurilor implementate de cele trei ministere conduse de miniștrii #PSD.  Familiile aflate la început de drum sau cuplurile care așteaptă primul copil, pensionarii și pacienții unităților sanitare din toată țara au nevoie de tot sprijinul nostru. Și acest lucru se întâmplă!

 ?? ????̆! ?̦? ???̦??̆? ????????? ?̂? ??????̦?? ???????̆!” , a transmis deputatul PSD, Carmen Holban.

Banner