Cătălin Zmărăndescu, la Sport Bazar: „Pregătim cea mare competiție de Jiu-Jitsu brazilian din țară, la Târgoviște”

in Sport by
Banner

Eveniment sportiv inedit pentru municipiul Târgoviște în luna februarie! Invitat în emisiunea „Sport Bazar”, Cătălin Zmărăndescu, fost campion european în arte marțiale, actual antrenor în sporturi de contact, a dat o veste mare iubitorilor sporturilor de contact: pe 25 februarie, la Târgoviște, va avea loc cea mai mare competiție de Jiu-Jitsu brazilian din România!

Evenimentul va avea loc în Sala „Ioan Valerian”  a Clubului Sportiv Școlar din Târgoviște, pe 25 februarie, începând cu ora 10:00 dimineața.  Cătălin Zmărăndescu a declarat că va fi o competiție de nivel înalt, cu sportivi care au reușit să cucerească titluri mondiale și europene. Totodată, vor fi amenajate minim patru suprafețe de luptă pentru concurenți.

 „Anul acesta mi-am propus să fac cea mai mare competiție de Jiu-Jitsu brazilian din România, la care să vină toate marile organizații, să participe toate cluburile din România. Avem deja înscriși peste 300 de sportivi până acum și se mai pot face înscrieri până pe 17 februarie. Reprezentanții cluburilor din Bulgaria, din Rusia, din Italia și Anglia, mă întrebau de ce nu am făcut o competiție internațională. Am zis hai să vedem cum iese la nivel național și dacă iese bine, următoarea competiție pe care o vom organiza va fi internațională. Vreau să creez o tradiție pentru orașul nostru și cel puțin o dată pe an, să găzduiască această competiție la care să vină toate marile cluburi.

Vor fi și campioni mondiali, campioni europeni care vor veni la această competiție, meciurile vor fi spectaculoase cu siguranță și am pregătit și câteva surprize pentru câștigători” , a declarat Cătălin Zmărăndescu în studioul Bazar Tv.

Acesta a mai transmis că sportivii pe care îi pregătește la „Zmărăndescu Sports Academy Târgoviște România” , au intrat deja în „focurile” turneului care va avea loc la sfârșitul lunii viitoare, iar aceștia sunt foarte concentrați și motivați la antrenamente.

„Vrem de fapt să promovăm sportul”

Cătălin Zmărăndescu a mai declarat că dorința din spatele acestei competiții nu este doar de a promova Jiu-Jitsu brazilian, ci și de a promova importanța sportului într-o societate.

Cine mă cunoaște, știe că vreau să promovez sportul, oricare ar fi el. Am plecat de la ideea de a promova în primul rând copiii, sportul practicat de cei mici…Din păcate, mulți copii sunt supraponderali, care nu au motricitate, care nici măcar nu merg corect pe stradă, nu vorbim despre alergat sau alte exerciții. Vrem să demonstrăm că se poate prin promovarea copiilor care fac sport și se pot aduce și mai mulți copii către ramurile de sport. Nu vorbesc neapărat de Jiu-Jitsu brazilian, Kickboxing sau MMA, ci vorbesc despre toate sporturile. Asta este ceea ce vrem de fapt să transmite, că este bine să faci un sport” , a mai transmis Cătălin Zmărăndescu la Sport Bazar.

Banner