Chindia, 1-1 cu FC Argeș: Un punct, multe ratări, dar și (multe) greșeli de arbitraj

in Sport by
Banner

Chindia a remizat cu FC Argeș, 1-1 în primul meci oficial din 2023, luni seară la Ploiești. Neguț a deschis scorul în finalul primei reprize (43), după o serie de ratări ale roș-albaștrilor. Repede, după pauză, Garita a speculat eroarea lui Căbuz și a egalat, la prima apariție periculoasă a piteștenilor în careul Chindiei. Chiar dacă a atacat până în final, Chindia nu a mai înscris la buturile lui Straton. S-a terminat 1-1, din păcate, după un joc în care echipa lui Toni Petrea a dominat copios, cu multe ocazii, dintre care a fructificat una singură. Următorul meci oficial al Chindiei este programat sâmbătă, 28 ianuarie, tot pe Ilie Oană, cu FC Petrolul Ploiești. Luni seară, impresia generală a fost că arbitrii au privat-o pe Chindia de un penalty, iar cele mai multe dintre avertismentele dictate în tabăra gazdelor au fost gratuite.  

E normal să fim supăraţi, după un meci pe care l-am controlat total. O primă repriză în care, dacă aveam 2-0 sau 3-0, nu cred că s-ar fi supărat nimeni. Am crezut că s-a terminat luna cadourilor, dar în repriza a doua, am mai făcut un cadou adversarilor, ca şi cu Craiova. Se întâmplă, lipsă de comunicare, lipsă de concentrare sau superficialitate. Important e să revenim cât mai repede, pentru că altfel ne distanţăm de grupul de echipe care sunt în faţă.

Îmbucurător este jocul, atitudinea şi îi felicit pe jucători, nu am ce să le reproşez, am creat o sumedenie de ocazii. Am suferit la finalizare, poate trebuie să mai lucrăm la asta, pentru că am pus accent pe alte aspect. Întâlnim acum echipe pe care, în proporţie de 90%, le vom întâlni şi în play-out, dar niciun joc nu este uşor, sunt surprize. Va veni şi înjumătăţirea, vedem unde ne clasăm” – Toni Petrea, declarații la finalul jocului

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.