Deputatul Blaga despre demisia ministrului Popescu, cerută de PSD: În public dușmani, în culise frați

in Actualitate/Politică by
Banner

Social-democrații îi cer demisia lui Virgil Popescu susținând că acesta este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat la Mina Jilț. Cererea este considerată „ipocrită” de către USR. Liderul dâmbovițean al partidului, deputatul Daniel Blaga, spune că liberalii și social democrații sunt „în public dușmani, în spatele ușilor închise frați„.

PSD a ieșit din nou PUBLIC, cerând azi demisia ministrului-dezastru de la Energie, Virgil Popescu. Nu e prima dată când se întâmplă asta. Ciolacu a avut la rândul său o astfel de izbucnire în urmă cu câteva luni, taman la o emisiune tv de maximă audiență. Dacă vă gândiți că i-a apucat brusc pe pesediști dragul de țară și de interesele comunității, vă înșelați însă amarnic.

Motivul e simplu: partidul lui Ciolacu a făcut „scut” pe lângă Virgil Popescu de fiecare dată când USR a inițiat o moțiune simplă împotriva lui. Nu o dată. Nu de două ori. De trei ori. Consecutiv. De altfel, același Ciolacu declara senin, tot la tv, că nu-și poate îndemna colegii să voteze pentru demiterea ministrului energiei.

Pe scurt – îl atacăm dar doar atunci când sunt camerele pornite. Când e „rost” de o demitere, îl apărăm „cu prețul vieții”. Asta e ipocrizia PSDNL despre care nu se vorbește și care nu se vede „pe cameră”: în public dușmani, în spatele ușilor închise frați...”, scrie deputatul Blaga pe pagina personală de Facebook.

Distribuie pe
Banner