Început în forță de retur pentru CSM Târgoviște, la volei

in Sport by
Banner

În primul meci al returului de campionat, voleibalistele de la CSM Târgoviște au învins-o pe SCM Universitatea Craiova, scor 3-0 (25-11; 25-8 ; 25-10), în runda cu numărul 12 a Diviziei A1. Meciul a fost transmis live de postul Bazar Tv.

Jocul s-a disputat în Sala Ioan Valerian a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște.

Elevele pregătite de Giovanni Caprara au controlat de la un capăt la altul disputa cu formația din Craiova, reușind să se impună în fiecare set fără emoții.

Jucătoarele care au marcat pentru CSM au fost:  M. Todorova 8 p, I. Van Der Vyver 4, A. Bjelica 12, A. Matei 7, J. Mirosavljevic 15, și D. Ionescu 8.

Gruparea de sub Turn a ajuns la cota 25 în clasamentul Diviziei A1 la Volei Feminin, ocupând poziția secundă, la patru puncte în spatele liderului Alba Blaj, care are un meci mai puțin.

Pentru târgoviștence urmează duelul din Liga Campionilor cu Chemik Police (Polonia), în deplasare, în etapa a patra a grupei. Jocul este programat miercuri, 18 ianuarie, la ora 19:00 (ora României).

Voleibalistele de la CSM au învins etapa trecută în Liga Campionilor pe formația bulgară Maritsa Plovdiv, în deplasare, cu scorul e 3-0, obținând astfel prima victorie din istoria clubului.

Sursa foto: Facebook, CSM Târgoviște

Banner