Stațiile ultra-moderne de călători pentru municipiul Târgoviște sunt pregătite de livrare

in Administrație by
Banner

În perioada următoare, transportul public local va continua să se schimbe radical în Târgoviște! Primele stații de călători moderne, cu monitor touch screen, vor fi montate până la finalul lunii viitoare. Anunțul a fost făcut de primarul Daniel Cristian Stan, care a precizat că municipiul Târgoviște va dispune de una dintre cele mai dezvoltate infrastructuri de transport public local din țară, datorită fondurilor europene nerambursabile.

Obiectivele de investiții amintite marchează o schimbare majoră față de situația din prezent, facilitățile oferite nefiind cu nimic mai prejos în raport cu ceea ce găsim în orașele europene importante.

Stațiile vor avea o lungime de 6 m, vor dispune de touch screen monitor (dimensiune display 125 cm., ecran tactil, grosime sticlă 8 mm, sticla fiind călită, rezistentă la explozie, anti-ultraviolete, reflexie scăzută, transmisie a luminii peste 97%), vor fi dotate cu panou de informații digital (dimensiune modul: 256×128 mm, luminozitate: maxim 6000 cd/m2, reglabilă cu senzor crepuscular încorporat, ce afișează indicativul traseului de transport public, direcția și timpul de așteptare), sistem fotovoltaic cu o putere instalată de minim 2 kW (are in componență 6 panouri fotovoltaice), router wi-fi, camere de luat vederi, prize USB” ,  a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Totodată, primarul a mai precizat că stațiile vor fi dotate cu senzori de temperatură, de umiditate și de poluare, la care adăugăm banda LED de contur care indică nivelul de poluare (Roșu – poluare ridicată, Galben – grad mediu de poluare, Verde – poluare scăzută).

Toată structura metalică este protejată anticoroziv și vopsită în câmp electrostatic cu pulberi. Principala sursa de alimentare cu energie electrică este reprezentată de kit-ul fotovoltaic, integrat în structura stației de autobuz!” ,  a mai precizat acesta.

Banner