fbpx

Platformă de știri și opinii

CSM Târgoviște, argint la natație

in Sport by
Banner

Veștile bune se țin lanț pentru Clubul Sportiv Municipal Târgoviște! Sportivul David Neacșu a obținut sâmbătă, 10 Decembrie, în cadrul Campionatului Național de Înot în bazin scurt Cadeți, organizat de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, la Miercurea Ciuc, medalia de argint.

David a fost la o miime de secundă de aur, însă asta nu ne face să fim mai puțin mândri de el, din contră, ne demonstrează că avem alături copii extrem de talentați și muncitori care pot face din imposibil posibil. De altfel, David este Campion Național la această probă, în bazin de 50 de metri, aceasta obținând medalia de aur în Iulie anul acesta. Antrenorul secției de natație de la CSM, Tzitzeclis Gheorghe, a declarat că David a dat tot ce a avut mai bun în bazin și își dorește ca în următoarea competiție să câștige aurul și în bazinul de 25 de metri.

Rezultatele bune vin întodeauna după muncă și implicare, David a mai obținut locul 6 la 100 de metri mixt, locul 5 la 100 de metri liber și locul 5 la 200 de metri liber, acestea fiind cu atât mai mult meritorii, dat fiind faptul că la probe s-au calificat între 120 și 60 de sportivi per probă.

În regulamentul FRNPM sportivii punctează pentru club de la locul 1 la locul 8. Dintre sportivii participanți ai Clubului Sportiv Municipal Târgoviște s-a evidențiat si Simion Tudor la categoria 10 ani cu locul 13 la 200 de metri bras si locul 8 la 100 de metri bras.

Foto: CSM Târgoviște

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top