Femeile social democrate au oferit daruri copiilor care au colindat la Târgul de Crăciun de la Vulcana Pandele

in Politică by
Banner

Conducerea PSD Dâmbovița, alături de conducerea Organizației Femeilor Social-Democrate Dâmbovița, au participat la „Târgul de Crăciun cu miresme de sărbători” desfășurat în comuna Vulcana Pandele.

A fost prima ediție a acestui eveniment, care a debutat pe 1 decembrie 2022. Colindele și preparatele tradiționale au adus spiritul sărbătorilor în rândul locuitorilor comunei Vulcana Pandele. De asemenea, femeile social-democrate le-au oferit daruri colindătorilor.

Astăzi, alături de colegele din Organizația Femeilor Social-Democrate Dâmbovița și președintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, am participat cu plăcere la ceea ce, cu siguranță, va deveni tradiție la Vulcana Pandele: prima ediție a „Târgului de Crăciun cu miresme de sărbători”!

Cum era de așteptat, în centrul atenției au fost cei 50 de copii care i-au colindat pe toți cei prezenți, dar au și participat activ la organizarea acestui târg.

Pentru cât de frumos au cântat, dar și pentru că au fost cuminți tot anul, OFSD Dâmbovița le-a oferit celor mici cadouri și dulciuri atât așteptate în această perioadă.

Totodată, la acest eveniment, care s-a întins pe durata a 4 zile, au participat producătorii cu bunătățile specifice zonei, dar și perioadei sărbătorilor de iarnă.

Felicitări Primăriei Vulcana Pandele și Consiliului Local al comunei pentru organizarea acestui târg!

Le urăm tuturor sărbători frumoase și liniștite!”, a transmis președinta OFSD Dâmbovița, deputat Carmen Holban.

Banner