Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat evenimentele din luna decembrie pentru sărbătorile de Crăciun

in Administrație by
Banner

Târgoviștea este gata pentru sărbătoare!

În Piața Tricolorului a fost instalat bradul de Crăciun. Tot aici a fost amenajat și Târgul de Crăciun, în anii precedenți, acesta fiind organizat în Piața Mihai Viteazul. În cadrul unei conferințe de presă, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că luminile vor fi aprinse  în seara în care vine Moș Nicolae, 5 decembrie.

Primăria Târgoviște pregătește și alte evenimente specifice perioadei. După o pauză de  doi ani, Moș Crăciun revine la Târgoviște și va împărți cadouri celor mici. Acesta va sosi la Târgoviște pe 16 decembrie și va sta trei zile. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că vor fi organizate mai mute evenimente dedicate sărbătorii Crăciunului. Conducerea Primăriei a anunțat și traseul pe care îl va avea Parada lui Moș Crăciun.

Se apropie cea mai frumoasă perioadă din an, este vorba de perioada sărbătorilor de iarnă. Suntem în Piața Tricolorului de municipiul Târgoviște aici unde în seara zilei de 5, seara în care vine Moș Nicolae va fi aprins și bradul, va fi aprins și iluminatul festiv. Luna decembrie este destinată unor evenimente deosebite, este dedicată copiilor. Moș Crăciun vine cu parada în data de 16 și va sta trei zile aici, în Piața Tricolorului și va împărți copiilor daruri. De asemenea, Moșul va veni și la Primăria municipiului Târgoviște, va veni în acea perioadă și la Cinematograful Independența. Sunt câteva evenimente absolut deosebite și vrem ca aceste sărbători să fie cât mai frumoase și să contribuim și noi în măsura în care putem. Parada lui Moș Crăciun în data de 16 va fi pe traseul Teatrul Municipal, bulevardul Regele Carol, bulevardul Mircea cel Bătrân, ieșire în Calea Domnească și Bulevardul Libertății, așa cum se întâmplă în fiecare an. În seara zilei de 5, exact în această locație, va avea loc un spectacol deosebit, ceva fără precedent în municipiul Târgoviște.

Îi așteptăm pe toți cei care vor să se bucure și de aprinderea luminițelor și de spectacol de excepție” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Banner