Iluminatul public stradal va fi modernizat în municipiul Moreni

in Actualitate by
Banner

Administrația publică locală bifează încă o investiție pentru dezvoltarea municipiului Moreni!

Reprezentanții Primăriei au anunțat pe pagina de Facebook  că  primarul Constantin Dinu a  semnat contractul de execuție a lucrărilor de construcții – montaj aferente obiectivului de investiții ,,Modernizarea sistemului de iluminat public” – etapa I. Lucrările sunt finanțate de Administraţia Fondului pentru Mediu prin Programul privind sprijinirea eficienţei energetice şi a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public.

 Valoarea contractului este de 587.014,45 lei (fără TVA), iar perioada contractuală este de șase luni.

„Prin derularea acestui contract se va realiza: implementarea unui sistem de telemanagement la nivel de punct de aprindere, înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu aparate de iluminat stradale cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic şi luminotehnic, montarea de console de susţinere şi alte lucrări specifice necesare.

Prin realizarea investiţiei se vor atinge următoarele obiective: economia de energie, scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră echivalent CO2, durata de viaţă mărită a sistemului de iluminat public, eficienţă luminoasă” a transmis conducerea Primăriei Municipiului Moreni pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Facebook, Primăria Municipiului Moreni

Banner