FORȚA DREPTEI își întărește structurile: organizația București, lansată oficial!

in Actualitate by
Banner

Duminică, 27 noiembrie, a avut loc Ședința Consiliul Național FORȚA DREPTEI (CNFD). Președintele formațiunii, Ludovic Orban, a prezentat un Raport de activitate al Biroului Național, în timp ce liderul grupului parlamentar Forța Dreptei de la Camera Deputaților, Violeta Alexandru, a prezentat un Raport de activitate al parlamentarilor partidului în actuala sesiune parlamentară.

După încheierea ședinței CNFD, liberalii conduși de Ludovic Orban au participat la ședința in plen de lansare oficială a Organizației FORȚA DREPTEI București.

Lansarea oficială a organizației București face din FORȚA DREPTEI unul dintre partidele cel mai bine structurate la nivel național. În acest moment, în doar 7 județe nu a funcționează oficial filiale ale FD, existând, însă, grupuri de inițiativă care reprezintă interesele partidului și care lucrează intens pentru organizarea în județele respective.

Evenimentele de astăzi au fost un bun prilej pentru reprezentanții FORȚEI DREPTEI să pună la zid politicile economice și sociale ale actualei guvernări.

Reprezentanții FORȚEI DREPTEI dezavuează derapajul ”spre socialism” al României, acuzând foștii tovarăși de drum că au o contribuție  majoră la aceste măsuri, transformând PNL într-o anexă ideologică a PSD.

Printre reproșurile bine tușate de reprezentanții FD este și acela că statul, sub ”bagheta” PSD-PNL, face concurență neloială mediului privat. Salarizarea în mediul public este cu 34% mai mare decât salarizarea în mediul privat, au subliniat liderii FD, în timp ce, astăzi, în România există 1 milion de beneficiari de pensii sociale sau ajutor social! În acest fel, PSD își fidelizează electoratul din banii publici cu acordul clar al PNL! Altă dovadă: prin Legea Dialogului Social promovată în 2017 de PSD și votată recent de PNL, se întăresc puternic sindicatele, în dauna patronatelor. Se permite crearea unui sindicat din minim 3 membri într-o companie! Se permite solidarizarea în greve ale unui sindicat cu alte sindicate din alte ramuri, susțin liderii FD.

Banner