Remontada IREALĂ! Echipa Târgoviștei, reinventată de Toni Petrea! 4/4!

in Sport by
Banner

Încurajată de aproape 2.000 de suporteri, Chindia a reușit duminică la amiază a patra victorie consecutivă în meciurile oficiale, practic maximum care se putea obține de la instalarea pe banca tehnică a lui Toni Petrea!

Ultima victimă a târgoviștenilor, care se impuseseră anterior cu CSA Steaua, Rapid și FCU Craiova, a fost CS Mioveni, echipă aflată în subsolul clasamentului, dar care a cedat greu de tot la Ploiești, singurul gol al jocului fiind marcat de Esteban Orozco, în minutul 87. Chindia a dominat în cea mai mare parte a timpului, Neguț și Popa fiind aproape de a-l învinge pe fostul… târgoviștean Iustin Popescu. Reușita a picat firesc, în contul echipei mai bune, mai determinate. Orozco a înscris primul său gol în tricoul roș-albastru, după o minge trimisă în careu de Chamed, din lovitură liberă. S-a terminat 1-0, același scor obținut de Chindia și runda trecută, pe Ion Oblemenco. Finalul meciului a însemnat o bucurie imensă atât pe teren, cât și în tribune. Fanii au rămas minute bune în tribune pentru a-și aplauda favoriții, atmosfera amintind de meciurile jucate la Târgoviște, în sezonul promovării în Liga I, 2018-2019. Noul staff tehnic – Petrea & Țermure a reușit să readucă echipa pe linia de plutire, cu același lot cu care Adrian Mihalcea nu bătuse pe nimeni timp de zece etape. Rezultatele excelente, punctele obținute și jocul prestat i-au întors pe suporteri pe stadion, chit că echipa lor de suflet joacă tot departe de casă.

Așteptarea ar trebui să ia sfârșit în curând. După meci, reprezentanții autorităților locale le-au promis fanilor că echipa va reveni în curând acasă, pe Eugen Popescu. Până atunci, la Ploiești se vor mai juca, în proporție de 100%, meciurile cu FC Botoșani (28 octombrie), Farul Constanța (12 noiembrie) și Universitatea Craiova (29 noiembrie).

„Sunt foarte bucuros că jucătorii au respectat ce le-am transmis. Țin să îi felicit pentru efort, atitudine și pentru această victorie muncită. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte, încă suntem în zona periculoasă a clasamentului.

A fost o partidă disputată, așa cum am anticipat. Am întâlnit un adversar care s-a apărat aglomerat și nu ne-a dat spații. Le-am spus băieților și înainte de meci și la pauză să fim atenți și concentrați până când arbitrul fluieră finalul. Iată că o fază fixă a decis jocul” – declarații Toni Petrea, la finalul meciului

12 puncte are Chindia după 13 jocuri în Liga I, 9 dintre ele obținute în ultimele trei jocuri

Banner