Chindia are din nou un jucător în Echipa Etapei

in Sport by
Banner

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 13-a:, cu precizarea că un jucător al Chindiei, vorbim despre Doru Popadiuc, se află printre nominalizați pentru a doua rundă la rând:

PORTAR

Cătălin Straton (FC Argeş / 32 de ani) – A închis excelent poarta piteştenilor, contribuind din plin la victoria argeşenilor (cele mai multe şuturi respinse – 7).

FUNDAŞI

Costinel Tofan (FC Argeş / 26 de ani) – Acţiunile căpitanului argeşenilor au pus multă presiune pe adversari. A câştigat 13 dueluri, cele mai multe reuşite de un fundaş dreapta în această rundă.

Cosmin Achim (FC Voluntari / 27 de ani) – Unul dintre jucătorii reprezentativi din istoria grupării ilfovene, Cosmin Achim a înscris primul gol din acest sezon pentru FC Voluntari.

Joyskim Dawa (FCSB / 26 de ani) – Pe lângă jocul consistent din apărare, a deschis scorul în derby-ul de pe stadionul Ilie Oană.

Marius Briceag (U Cluj / 30 de ani) – A înscris golul care le-a adus studenţilor clujeni toate cele trei puncte.

MIJLOCAŞI

Omar Govea Garcia (FC Voluntari / 26 de ani) – Titularizat în premieră de către Liviu Ciobotariu, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Este primul mexican cu minute în Superliga României.

“Nana” Boateng (CFR Cluj / 28 de ani) – A fost mijlocaşul defensiv cu cel mai bun index InStat – 257. Este al 13-lea marcator al campioanei din acest sezon.

Doru Popadiuc (Chindia / 27 de ani) – Prinde „Echipa etapei” pentru a doua rundă la rând. Trei goluri şi o pasă decisivă sunt reuşitele mijlocaşului Chindiei în ediţia curentă.

ATACANŢI

Louis Munteanu (Farul / 20 de ani) – A înscris pentru a treia oară în acest start de sezon fantastic, în care  mai are treu pase decisive şi un penalty scos.

Vitalie Damașcan (FC Voluntari / 23 de ani) – A marcat pentru a doua rundă la rând. S-a remarcat la un alt capitol important, șapte driblinguri reuşite, cele mai multe izbutite de un jucător în etapa a 13-a.

Florinel Coman (FCSB / 24 de ani) – A înscris pentru întâia oară în ediţia curentă, reuşita din ultima etapă fiind a 34-a din carieră în Superliga României.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul / 57 de ani – FOTO) – Farul lui Gheorghe Hagi a continuat seria rezultatelor formidabile cu o victorie mare în faţa unuia dintre cei mai solizi adversari din Superligă.

Banner