Punct final la proiectul de modernizare a Grădiniței nr. 4 Moreni

in Administrație by
Banner

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 Moreni a fost complet modernizată! Aceasta a fost supusă unui amplu proiect  de reabilitare, extindere și echipare, finanțat prin Programul Operațional Regional.

Deși grădinița a fost deschisă pentru copii încă din septembrie, astăzi a fost marcată oficial finalizarea proiectului, ultimele componente ale acestuia fiind realizate.

Cei 300 de preșcolari și cadrele didactice își vor desfășura activitatea într-un mediu modern și primitor.

Au fost reabilitate nu mai puțin de 11 săli de clasă, clădirea Corpului B a fost extinsă, unde a fost amenajată și o sala multifuncțională pentru organizarea activităților din cadrul grădiniței. Nu în ultimul rând, a fost reabilitată și curtea exterioară, cu gazon și un loc de joacă modern. La inițiativa primarului municipiului Moreni, Constantin Dinu, la eveniment a participat președintele CJD, Corneliu Ștefan, președintele ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, prefectul județului Claudia Gilia și inspectorul școlar general, Ileana Nicolăescu. Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a avut și un mesaj de transmis în cadrul evenimentului organizat de municipalitatea morenară.

Municipiul #Moreni are, de astăzi, una dintre cele mai frumoase grădinițe din județul Dâmbovița.

La invitația primarului Constantin Dinu, alături de colegi și prieteni, am participat la inaugurarea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 4, cea mai mare grădiniță din Moreni.

Sunt condiții mai mult decât excelente pentru cei aproximativ 300 de copii care se vor bucura de spații moderne și sigure.

Felicit echipa Primăriei Moreni conduse de Constantin Dinu pentru implementarea cu succes a acestui proiect de modernizare în valoare de aproximativ 7.000.000 de lei. De asemenea, merită toate aprecierile noastre și viitoarele investiții în învățământul din Moreni,  administrația locală având proiecte de aproximativ 10.000.000 de euro.

Un moment deosebit a fost și prezența la acest eveniment a doamnelor educatoare care au avut grijă de zeci de generații de copii din Moreni, încă din primul an de funcționare al grădiniței, 1975.

Le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut pentru comunitatea din Moreni” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Constantin Dinu:

Grădinița Nr 4 este un proiect executat cu fonduri europene, din programul POR 2014-2020. Este un proiect în valoare de 7.000.000 de lei, la care municipalitatea a contribuit cu fonduri în valoare de 2%. Din cauza faptului că nu ne-am putut permite ca din acești bani să realizăm întreaga investiție, am optat ca cea mai mare parte a sumei să fie folosită în partea de construcții, iar partea de dotare a fost asigurată printr-un contract separat din fonduri locale”.

Claudia Gilia:

Este un moment extrem de emoționant, mai ales pentru mine. În 1975, anul în care a fost înființată această la Grădiniță, tot aici la Moreni apăream și eu pe această lume. Sunt legată sufletește de această localitate. Este un moment de sărbătoare pentru comunitatea din municipiul Moreni pentru că inaugurăm o grădiniță frumoasă, modernă, una dintre cele mai mari din județul nostru. Felicit administrația locală din Moreni pentru această investiție și le urez mult succes mai departe”.

Liviu Mușat:

Plec cu o satisfacție deosebită de la acest obiectiv realizat prin Programul Operațional Regional Sud-Muntenia, 2014-2020. Dacă domnul președinte a spus că este cea mai frumoasă grădiniță din Dâmbovița, eu vin plusez și spun că este cea mai frumoasă grădiniță din regiunea Sud-Muntenia. Și vă spun că am văzut atâtea proiecte ale grădinițelor până acum.”

Ileana Nicolăescu:

Felicit și eu administrația locală din Moreni pentru această investiție. Nu pot decât să mă înclin în fața dumneavoastră, a autorităților locale și județene, dar și în fața cadrelor didactice de la această unitate de învățământ, care ați inițiat procesul educațional în municipiul  Moreni și pe care noi trebui să îl continuăm”.

Banner