Ludovic Orban: ”Iohannis minte , se simte bine înconjurat de plagiatori, de hoți…”

in Actualitate by
Banner

Fostul prim-ministru Ludovic Orban nu a ratat ocazia de a-l critica fără menajamente pe cel care i-a fost ”partener strategic” nu cu mult timp în urmă.

Vorbind despre situația de la Ministerul Educației, Orban a afirmat că președintele Iohannis una spune, alta face și că, de fapt, așa-zisa luptă împotriva furtului intelectual și ”toleranța zero” față de plagiat și plagiatori nu ar fi altceva decât praf în ochii credulilor.
Singura cale prin care președintele Iohannis ar putea să-și dovedească buna-credință ar fi să îl demită pe prim-ministrul Ciucă, implicat întrun scandal-monstru de plagiat. Altfel spus, ca să îl cităm pe fostul nr. 1 din PNL, ”să îl trimită acasă pe întâiul plagiator al țării”!

“Azi la reuniunea Consiliului Național al Forța Dreptei am discutat și pe marginea plagiatelor. Am văzut consternat declarațiile lui Iohannis cu privire la „toleranță zero față de plagiat”. Dar, între vorbă și faptă e o distanță ca de la cer la pământ! Există o singură cale prin care președintele Iohannis să demonstreze în practică că este așa cum spune: să-l trimită acasă pe Nicolae Ciucă, întâiul plagiator al României!

Din punctul meu de vedere nu există niciun dubiu, după cum a acționat Ciucă și întregul sistem pentru a împiedica analiza tezei de doctorat la CNATDCU, asupra faptului că a plagiat în teza de doctorat și, ca atare, trebuie să plece acasă.

Dacă Iohannis îl va menține în funcție, înseamnă că, de fapt, Iohannis minte și că se simte foarte bine atunci când este înconjurat de plagiatori, de hoți de proprietate intelectuală și trebuie să dispară din viața publică odată cu astfel de oameni pe care i-a promovat în funcții publice.”(Ludovic Orban, președinte ”Forța Dreptei”)

Sursa & foto: Facebook FORTA DREPTEI Dâmbovița

Banner