Recorduri peste recorduri la Asociația Clubul Sportiv Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște!

in Actualitate/Sport by
Banner

Asociația Clubul Sportiv Marin Marius Mihai Arte Marțiale din Târgoviște continuă să facă senzație la campionatele naționale de Wushu Kung Fu Kempo, Freestyle și Kickboxing.

De la începutului anului și până în prezent, sportivii clubului au obținutnu mai puțin de 139 de medalii, ceea ce constituie un nou record pentru club.

Remarcabilă este și performanța celui mai titrat dintre sportivii clubului, antrenorul Marin Marius Mihai, care a obținut nu mai puțin de 24 de medalii în competiții de profil, în primele 9 luni ale anului!

Cu aceste performanțe, clubul târgoviștean a bătut (deja!) recordul înregistrat anul trecut de proprii sportivi.

Antrenorul Marius Marin Mihai a anunțat că până la sfârșitul acestui an vor mai fi și alte competiții la care clubul său va participa, iar zestrea de medalii va fi completată.

Marin Marius Mihai, antrenor si sportiv al clubulu cu același nume din Târgoviște, deținătorul centurii neagre cu 3 Duan Wushu Kung Fu ,4 Dan Freestyle Kickboxing, a fost recompensat pentru performanțele obținute ca antrenor prin atribuirea unei Diplome de Excelență, în cadrul Galei de Excelență în Educație, organizată de primăria Târgoviște.

Distribuie pe
Banner