O victorie și o înfrângere pentru CSM Târgoviște în Italia

in Sport by
Banner

Vicecampioana României, CSM Târgoviște, a participat la rândul ei la turneul internațional San Giovanni, alături de Türk Hava Yolları SK (Istanbul Turcia), Cuneo Granda Volleyball (Italia, divizia A1), Omag Mt Consolini Volleyball (Italia, divizia A2), cele patru echipe jucând în sistemul semifinale – finale timp de doua zile.

Invitația a fost facilitată de antrenorul dâmbovițencelor, Giovanni Caprara, clubul organizator suportând toate cheltuielile aferente acestei competiții.

CSM Târgoviște nu s-a putut baza pe trei jucătoare de bază ale echipei în sezonul care bate la ușă, ele evoluând în această perioadă la Campionatele Mondiale de volei care se dispută până pe 15 octombrie în Polonia și Olanda. Este vorba de Ana Bjelica, Kim Robitaille și Mira Todorova. Astfel, lotul deplasat la Rimini le-a cuprins pe: Rodica Buterez, Denisa Ionescu, Alexandra Ciucu, Adriana Matei, Diana Calotă, Iuna Zadorojnai, Petruța Orlandea, Georgia Lamprousi, Jovana Mirosavljevic și Nikolina Božičević.

„A fost o primă ocazie de a vedea la lucru jucătoarele din acest sezon. Ne interesează sa aplicăm ceea ce am exersat la antrenamente și să ne stabilizăm jocul. Să nu uitam că în trei săptămâni ne așteaptă primul examen important al sezonului, Supercupa României unde mergem hotărâți sa bifăm primul trofeu din acest an. Sunt mulțumit de felul în care toate sportivele răspund la cerințele mele și le remarc seriozitatea și puterea de muncă. Este o perioadă grea, de acumulari însă toată lumea muncește exemplar – Giovanni Caprara, antrenor CSM Târgoviște

CSM Târgoviște – Cuneo Granda Volleyball 3-2 ( 25-20, 15-25, 21-25, 25-20, 15-9)

CSM Târgoviște – Türk Hava Yolları SK 1-3 (27-25, 23-25, 22-25, 17-25)

Banner