Cei din USR cred că politica este doar luptă pentru putere, susține deputatul PSD Radu Popa

in Actualitate/Politică by
Banner

Prezent la Văcărești, la alegerile organizate de filiala locală a PSD, deputatul Popa a afirmat că „primarul Romică Stoica nu se luptă acolo doar cu timpul ci și cu manipularea și dezinformarea unor mini-politicieni„. Popa a mai spus că „cei din USR cred că politica este doar luptă pentru putere„, aceștia fiind într-o „confuzie criminală„.

Romică Stoica este un primar energic și gospodar. După multă muncă și implicare, cu ajutorul dovedit al președintelui CJ DB, Corneliu Ștefan, Văcăreștiul se luptă să respecte blazonul boieresc al localității. În baza acestui efort asumat și continuu, colegii lui din organizatia locală a PSD Văcărești l’au ales, în continuare, președintele org. Vacaresti a PSD DB.

Din păcate, Romică Stoica nu se luptă acolo doar cu timpul ci și cu dezinformarea și manipularea unor mini-politicieni. Ei fac o confuzie criminală: cei din USR cred că politica este doar luptă pentru putere.

USR face o confuzie în ceea ce privește definirea cea mai simplă a politicii. În viziunea lor politica este doar o luptă pentru putere. O continuă luptă împotriva dușmanului politic și a unor adversari din interior care își revendică dreptul de a dispune de banii publici. Lupta cu USR-PLUS a arătat, încă o dată, că ei înțeleg prin politică doar conflict și lupta pentru toata puterea. Toate instrumentele indecenței sunt arme cu care se duce această aberantă și absurdă luptă.

Dacă ar înțelege că politica este arta guvernării oamenilor, iar interesul public furnizează cel mai bun îndrumar, atunci nu am mai fi cheltuit din bani publici 100.000.000 de euro pe doze de vaccin pe care ulterior le’am aruncat și am fi învățat ceva din dezastrul coalițiilor trecute.

Dacă ar înțelege politica din perspectiva rolului ei în societate, ar încerca să rezolve problemele din administrație, din școli, din spitale și din alte zone ale socialului probabil că și oamenii s’ar uita la ei ca la niște oameni. Așa, vor continua să fie priviți ca niște mini-politicieni în goană după o căciulă de voturi„, scrie pe pagina personală de Facebook deputatul PSD Radu Popa.

Banner