Radu Popa, mesaj de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

in Actualitate by
Banner

Astăzi este o zi specială. Este timpul să facem o reverență în fața celor care au ridicat România prin visele și prin ambițiile lor, prin seriozitatea și prin competențele lor profesionale.

La 1 Octombrie, în fiecare an, sărbătorim Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Sunt cei care ne-au lăsat România industrializată și nu știu dacă ne-am priceput să o dezvoltăm, să o facem mai bună sau măcar să o predăm întreagă generațiilor care vin.

Apoi, cred că o strategie inteligentă de dezvoltare a României ar trebui să folosească experiența și expertiza seniorilor României. Acesta trebuie să fie un capitol determinant într-un proiect de țară: administrațiile și companiile strategice publice și private să nu mai fie lipsite de expertiza și priceperea celor de 50-60-70 de ani. În mod cert, acești oameni ar fi de real folos în administrația centrală, mai ales în situația actuală a aparatului de stat, populat într-o înspăimântătoare majoritate de analfabetism funcțional.

Poate că așa România va ieși din acest răsărit ce nu se mai termină de vreo 30 de ani…„, scrie pe pagina personală de Facebook deputatul PSD Radu Popa.

Banner