Orașul Titu va avea o creșă modernă

in Administrație by
Banner

Administrația publică locală din Titu are în derulare un proiect important pe zona de infrastructură educațională. În această perioadă se lucrează la construcția unei creșe cu cinci săli de grupă.

Proiectul implementat de conducerea Primăriei Titu mai cuprinde două săli de acces cu vestiare, zonă filtru, două săli multifuncționale, zona bucătăriei și depozitare alimente, zona de îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă de gunoi, locuri de joacă, spații verzi și gard pentru împrejmuirea incintei. Creșa va avea o capacitate de 75 de locuri pentru copii cu vârsta între 1 și 3 ani.

Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe terasă acoperită de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber.

Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile- panouri glisante – trafor din lemn amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă” , au transmis reprezentanții Primăriei Titu.

Banner