fbpx

Platformă de știri și opinii

Toni Petrea vine cu victoria! Chindia e în grupele Cupei României, după 2-1 cu echipa Armatei

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște a reușit marți seară primul succes din acest sezon, 2-1 cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, la Mioveni, în play-off-ul Cupei României.

Adrian Popa a deschis scorul în minutul 25, Popadiuc a ratat trei ocazii imense în contul dâmbovițenilor în prima repriză, pentru ca echipa lui Toni Petrea – abia instalat la Târgoviște – să se descătușeze în mitanul secund. Daniel Popa (49) și Cristi Cherchez (84) au semnat golurile remontadei Chindiei, pentru un debut cu dreptul al lui Petrea și pentru calificarea așteptată de toți suporterii târgoviștenilor. Chindia a început în formula: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, Dumitrașcu – Șerban, Popadiuc, Passaglia, Akhmatov, Neguț – Popa.

Pentru târgovișteni urmează jocul de campionat cu Rapid, luni seară, la Ploiești, ora 21.00, în etapa a 12-a Ligii I. Dincolo, la clubul Armatei se prefigurează un nou sezon fără vreo miză, câtă vreme echipa a fost eliminată din Cupa României, iar în Liga a II-a, deși lider, nu are drept de promovare. Același lucru s-a întâmplat și în sezonul trecut, când CSA a evoluat în play-off-ul eșalonului secund.

„O partidă clasică de Cupă, am întâlnit un adversar care a jucat fotbal. Le-am spus băieților că vom întâlni o echipă care va juca, pentru că nu are nimic de pierdut. E o victorie de moral, care arată că echipa are potențial. Cred că jucătorilor le-a lipsit încrederea în ultima perioadă.

Am jucat bine și în prima repriza, am jucat, am pasat, am avut și câteva situații, dar am pierdut mingea în unele momente și le-am permis adversarilor să vină peste noi. Așa am primit golul. Le-am spus jucătorilor să creadă până la final, să joace până la final” – Toni Petrea, declarații la finalul meciului

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top