Stadionul „Eugen Popescu” a ajuns la 80% stadiu de execuție! Primarul a anunțat data posibilä a inaugurării

in Sport by
Banner

Lucrările de la stadionul municipal „Eugen Popescu” din Târgoviște avansează rapid! Executivul Primăriei Târgoviște a organizat o conferință de presă chiar pe șantierul de reabilitare a stadionului municipal. Întâlnirea primarului cu presa a fost transmisă LIVE de Bazar Tv (AICI înregistrarea integrală)

Cu această ocazie, primarul Daniel Cristian Stan a precizat că stadiul de execuție al lucrărilor a ajuns la 80% și că pe 10 decembrie 2022 formația târgovișteană ar putea pe teren propriu cu vicecampiona României, FCSB.

 „Ne aflăm pe șantierul de reconstrucție al stadionului municipal „Eugen Popescu”  din Târgoviște. Vom face o analiză foarte obiectivă a lucrărilor care sunt în derulare în acest moment, dar și a unui stadiu de progres, de la conferința de presă anterioară, până acum. (…)

După cum observați, tot ceea ce înseamnă elemente de construcție la tribuna nouă sunt acum gata. Avem pus inclusiv peretele exterior de la etajul 1. Acum se lucrează la zona de vopsitorii, instalațiile sunt toate trase, inclusiv la etajul 1. De asemenea, gradenele, cu excepția zonei din centru unde mai avem de lucru, inclusiv la structura metalică, toate gradenele sunt pe poziție, iar dacă vremea ne va permite, săptămâna aceasta sperăm să hidroizolăm și prima parte a tribunei noi și asta va însemna că pe zona de gradene vor rămâne numai scaunele de pus, aceasta fiind ultima etapă.

De asemenea, s-a lucrat la structura tribunei oficiale, veți vedea că s-a modificat puțin datele problemei, urmând ca în perioada următoare să se intre la tot ceea ce vizează pavaj și mă refer la gresie, la șapele care urmează să fie turnate în anumite zone, la hidroizolația de la cele două terase. Undeva, luna viitoare o să înceapă și montarea acoperișului, care va dura cu totul, inclusiv cu membrana aceea specială, care va acoperi integral tribuna nouă, probabil 30 de zile din momentul în care va începe montarea practic a ultimelor elemente de acoperiș.

La tribuna veche sunt toate scaunele montate. Sunt puse inclusiv corpurile de iluminat, în mare parte a tribunei, instalațiile sanitare, unde nu ar mai fi multe lucruri de făcut. Sunt montați și turnicheții de acces pe zona tribunei vechi, din spre strada Justiției. Gardul este finalizat în proporție de 95%. Se montează și turnurile de televiziune acum, care vor fi utilizate pentru transmisiile Tv. (…) Noi sperăm și facem tot ceea ce putem ca meciul cu FCSB de pe 10 decembrie să-l avem aici, pe arena „Eugen Popescu , a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Banner