Deputatul Carmen Holban transmite: „S-a făcut dreptate pentru primarii aleși!”

in Politică by
Banner

Aleșii locali vor avea salariile mărite! Coaliția de guvernare PSD-PNL-UDMR a votat pentru modificarea ordonanței privind majorarea salariilor demnitarilor.

Parlamentarii au votat pentru majorarea salariilor pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene.

Deputatul PSD, Carmen Holban, a transmis pe pagina sa de Facebook că s-a făcut dreptate pentru aleșii locali, ale căror venituri trebuie să corespundă cu responsabilitățile pe care le au.

S-a făcut dreptate pentru primarii aleși! Astăzi, în Parlament, câteva voci au încercat să ducă în derizoriu munca celor care construiesc școli, grădinițe și drumuri, a celor care au grijă de județele, municipiile, orașele și comunele în care trăim și ne creștem copiii.

Muncesc pentru comunitățile locale, iar veniturile lor trebuie să corespundă responsabilităților pe care le au. Totodată, de veniturile celor care conduc unitățile administrativ-teritoriale depind și salariile angajaților din administrațiile publice locale.

Aleșii locali sunt singurii care aveau salariile înghețate la nivelul anului 2019.

Fie că vorbim de incendii, alunecări de teren sau inundații, fie că ne referim la situații care ne afectează direct viața, toate privirile sunt îndreptate către ei. Sunt primii care acționează în interesul comunităților pe care le conduc.

Așadar, este un drept pe care îl merită din plin” , a transmis pe Facebook deputatul PSD, Carmen Holban.

Banner