Toni Petrea despre transferurile lui Marco Dulca și Ianis Stoica: nu am discutat cu nimeni!

in Sport by
Banner

Toni Petrea a revenit în Superligă după ce acesta s-a despărțit de FCSB la începutul sezonului, preluând Chindia Târgoviște, care ocupă ultimul loc în clasament.

 După instalarea lui pe banca târgoviștenilor, în spațiul public a apărut informația că acesta i-ar dori sub comanda sa pe Marco Dulca (23 de ani) și Ianis Stoica (19 ani), doi fotbaliști pe care i-a antrenat pe vremea când era  la FCSB.

În cadrul primei conferință de presă ca antrenor principal al Chindiei, Petrea nu a negat că i-ar vrea pe cei doi jucători de la FCSB în lotul său, dar  momentan nu s-a făcut nici un demers în acest sens și nici nu se va face, cel puțin până la următoarea perioadă de transferuri, spune noul tehnician al roș-albaștrilor.

Toni Petre, antrenor ”Chindia” Târgoviște

În ceea ce privește aducerea lui Marco Dulca și Ianis Stoica de la FCSB, nu am discutat cu nimeni din conducerea FCSB-ului, sincer. Nici nu am avut timp. Am citit și eu informația asta, nu știu de unde a apărut, pentru că eu chiar nu am vorbit cu nimeni despre asemenea lucruri, momentan. Vedem pe parcurs ce se va întâmpla. Momentan, regulamentar nici nu se pot face aceste transferuri” , a declarat Toni Petrea în cadrul conferinței de presă.

Banner