Radu Popa: „Stațiunea Peștera-Padina ar putea fi motorul de dezvoltare al județului Dâmbovița”

in Politică by
Banner

Stațiunea Peștera-Padina, în continuare sub lupa autorităților locale! La sfârșitul lunii trecute, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat în studioul Bazar Tv că a fost finalizat PUZ-ul pentru Stațiunea Peștera-Padina.

Subiectul a fost abordat și de parlamentarul PSD, Radu Popa, care a declarat în emisiunea „Punctul pe i” că zona Peștera-Padina ar putea fi un adevărat motor de dezvoltare turistic și economic pentru județul Dâmbovița, dacă ar fi valorificată la potențialul ei maxim. Popa a mai transmis că a fost recent la Padina, cu președintele CJD, Corneliu Ștefan, pentru o întâlnire de lucru, iar în curând vor fi anunțate și rezultatele acestei întruniri.

Într-adevăr, zona montană poate să devină un motor de dezvoltare pentru județ. Dâmbovița beneficiază de acest colț de rai care este Padina-Peștera.

Recent, am fost acolo cu președintele CJD, Corneliu Ștefan, a fost o întâlnire tehnică tot în vederea găsirii unor soluții pe fonduri europene pentru dezvoltarea județului și m-am bucurat că argumentele lui au câștigat în discuțiile lui cu mai mulți președinți de consilii județene și cu cei de la ADR Sud Muntenia. Urmează să anunțe Corneliu Ștefan rezultatele acestei întâlniri.

Mă întrebam doar, de ce oare de 20 de ani, nu am găsit o firmă din Austria, pentru că Austria e recunoscută pentru minunile pe care le-a făcut în zona montană și să ne ajute și pe noi să găsim soluții tehnice prin care să dezvoltăm zona aceasta. Puteam să spunem doar atât, noi punem la dispoziție pământul, iar ei să vină cu firmele care vor să investească în România. 100% sunt firme din Austria, din Elveția, din Italia, din Franța, din zonele lor de munte care vor să vină în România” , a afirmat Radu Popa, deputat PSD.

Banner