Consiliul Județean sprijină mediul privat dâmbovițean

in Actualitate by
Banner

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a transmis că mediul privat dâmbovițean se bucură de întreaga atenție și sprijinul instituției pe care o reprezintă. La sediul CJD a fost organizată o conferință de presă, după întâlnirea Camerelor de Comerț din Regiunea Sud Muntenia. În cadrul acesteia au fost dezbătute subiecte despre problemele cu care se confruntă mediul de afaceri din România și ce soluții s-ar putea găsi ca antreprenorii să fie ajutați.

Mediul privat dâmbovițean se bucură de întreaga noastră atenție! Suntem un partener activ și, întotdeauna, vom căuta cele mai bune soluții, astfel încât să asigurăm condițiile necesare dezvoltării tuturor afacerilor dâmbovițene.

Acesta a fost și scopul întâlnirii de astăzi organizate la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, întâlnire la care am avut plăcerea de a-i avea invitați pe Mihai DARABAN, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Valentin CALCAN,  președintele CCIA Dâmbovița, precum și pe președinții și vicepreședinții Camerelor de Comerț din Regiunea Sud-Muntenia.

Colaborarea dintre administrațiile publice și mediul privat este fundamentală pentru o dezvoltare economică sustenabilă.

Mă bucur că, prin atragerea de fonduri guvernamentale și europene, dar și din bugetul propriu, Consiliul Județean Dâmbovița oferă posibilitatea angrenării în proiecte și domenii care vor schimba în bine județul nostru” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Banner