Radu Popa, la Bazar Tv: „Marcel Ghergu trebuia să iasă și să dea explicații pentru situația actuală de la Chindia”

in Sport by
Banner

Situația critică de la Chindia Târgoviște a pus pe „jar” autoritățile locale, care cer explicații pentru modul în care echipa s-a prezentat în cele 10 meciuri disputate în noul sezon de campionat.

Deputatul PSD Dâmbovița, Radu Popa, prezent în emisiunea „Punctul pe i” , îl trage la răspundere pe actualul președinte al Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu, pentru evoluția foarte salbă a echipei din Superligă. Parlamentarul spune că Marcel Ghergu a avut tot timpul mână liberă  pentru luarea deciziilor din partea principalilor acționari, Primăria și Consiliul Județean, și ar fi trebuit să iasă în față să le explice susținătorilor formației târgoviștene de ce echipa este ultima în clasament, cu doar trei puncte obținute în 10 partide, fără nicio victorie.                                                                                

”Fotbalul este motor al colectivității pentru că este un fenomen social, indiferent cum l-am aborda și ne-am uita la el. La fotbal se uită și copilul de șapte ani, și seniorul de 70 de ani. Eu am fost criticat în presa locală de cineva de la PNL pentru că l-aș susține eu pe actualul președinte al clubului Chindia, Marcel Ghergu. Am spus și acolo, o spun și astăzi…Eu cred că principalul vinovat pentru situația clubului este Marcel Ghergu. El a avut toată libertatea din partea finanțatorului Consiliului Județean și Primăria Târgoviște, să facă ce consideră de cuviință la echipă.

Am ajuns în situația în care suntem astăzi. Nu este nici vina președintelui CJD, nici a primarului pentru situația în care este echipa. (…) Cel care a avut mână liberă de la început a fost Marcel Ghergu. El este cel care ar trebui să dea explicații. De ce nu o face…nu știu să vă spun. Normal trebuia să iasă de la început, nu acum când au trecut 10 meciuri și Chindia nu a câștigat nici un meci. De la începutul calvarului trebuia să iasă în față cu explicații. Să ne spună și nouă de ce a fost lăsat să plece Emil Săndoi și de ce echipa joacă în halul acesta”, a spus, la Bazar Tv, deputatul Radu Popa.

Banner