Chindia a pierdut și cu U Cluj. Adrian Mihalcea și-a dat demisia

in Sport by
Banner

Chindia a mai pierdut un meci, 0-1 cu Universitatea Cluj la Mediaș, în etapa a 11-a a Ligii I. Fulop a înscris singurul gol al jocului, unul în care Chindia a atacat, și-a creat ocazii, dar nu a reușit să câștige vreun punct.

Dacă aș fi câștigat, aș fi rămas. Așa ne-am înțeles. Așa, nu văd cum să rămân. Echipa e blocată în fața porții. Am condus multe jocuri, dar nu am câștigat. Chiar nu sunt supărat. Au alergat până în ultimul minut, dar asta a fost. Fotbaliștii au nevoie de un declic, e clar că e nevoie de o schimbare„, a declarat tehnicianul adus în iunie la Târgoviște, în locul lui Emil Săndoi, căruia nu i-a mai fost prelungită înțelegerea.

Cu Mihalcea pe bancă, Chindia nu a câștigat niciun joc dintre cele zece disputate în acest campionat. Fostul jucător al lui Dinamo și antrenor la Unirea Slobozia are totuși circumstanțe atenuante pentru acest parcurs modest. Lotul Chindiei este unul subțire, din toate punctele de vedere, la fel și bugetul, comparativ cu sezoanele trecute. Doar din drepturi TV clubul a pierdut o sumă uriașă, după clasarea pe loc de baraj la finele sezonului 2021-2022, comparativ cu 2020-2021 când a terminat pe locul 7. Jucătorii importanți au ales, rând pe rând, alte echipe, iar cei cu care a fost completat lotul nu s-au ridicat la nivelul celui mai bun sezon din istoria fotbalului târgoviștean. Despre situația stadionului și despre imposibilitatea clubului de a genera venituri, s-a tot scris în ultimii ani.

Banner