Un pas URIAȘ: A fost desemnat câștigătorul licitației pentru modernizarea DN71

in Actualitate by
Banner

După decenii(!) de amânări, rezilieri, reveniri (re)proiectări și anulări succesive, DN71 pare să fie, în sfârșit, pe… drumul cel bun!

Dacă lansarea proiectului, asigurarea finanțării și organizarea licitației pentru atribuirea contractelor de proiectare și construcție s-au dovedit a nu fi suficiente în trecut, ca o premieră, de data aceasta avem și un constructor declarat câștigător și care, teoretic, se poate apuca de treabă foarte curând.

Vestea a fost transmisă de unul dintre cei mai activi susținători ai proiectului de modernizare a arterei care va lega, spre sud, Târgoviște de București și, spre nord, Târgoviște de Sinaia, pe 4 benzi – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

”A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea si execuția lucrărilor de lărgire la 4 benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște.

Proiectul, atât de așteptat de un județ întreg,

este încă o reușită care se datorează eforturilor noastre, precum și bunei colaborări pe care o avem cu Ministerul Transporturilor și echipa condusă de ministrul Sorin Grindeanu.

Iată că promisiunile pe care le-am făcut împreună cu Sorin Grindeanu, la sfârșitul anului trecut, devin o realitate”, a anunțat președintele CJ și al PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, într-un mesaj distribuit pe Facebook.

Banner