Chindia a pierdut iar! 1-2 cu Sepsi

in Sport by
Banner

Pe un „Ilie Oană” aproape gol, gazdele de la Chindia au ratat o ocazie uriașă de a deschide scorul, prin Daniel Popa. Atacantul a fost găsit de o pasă în careu a lui Neguț, dar s-a mișcat extrem de lent și nu a apucat să tragă la poartă, deși era singur cu Niczuly, în poziție centrală. Ninaj și-a reparat greșeala inițială de plasament și l-a deposedat pe Popa din spate, înainte ca „vârful” Chindiei să apuce să șuteze.

Sepsi a fost echipa care a deschis scorul. În minutul 36, Păun a fost faultat în careu de Akhmatov, care a avut o intrare întârziată. Veteranul Rondon a executat și a transformat fără emoții (’37).

Avantajul a durat însă doar 6 minute. Defensiva lui Sepsi a fost din nou surprinsă de o minge trimisă în careu de Neguț. Cooper s-a înălțat dintre fundașii centrali și a lovit perfect cu capul, trimițând mingea aproape de vinclu, fără speranțe pentru Niczuly.

Sepsi a trecut din nou în avantaj, tot din penalty. Passaglia l-a faultat dur pe Rondon în careu, iar arbitrul Flueran a acordat lovitură de pedeapsă doar după ce a consultat VAR-ul. Ion Gheorghe a executat și a transformat lovitura de la 11 metri.

Nu au mai fost ocazii de gol, deși arbitrul a lăsat 10 minute de prelungiri Sepsi a urcat pe 7, cu 13 puncte, în timp ce Chindia rămâne ultima, cu doar 3 puncte.

Foto: gsp.ro

Banner