Chindia joacă astăzi cu Sepsi

in Sport by
Banner

Echipa din Târgoviște va întâlni astăzi Sepsi OSK, într-un meci din etapa a zecea a Superligii, programat la Ploiești, la ora 13.00. Băieții noștri au remizat cu UTA runda trecută, 1-1 la Arad, după ce au condus mai bine de 40 de minute. Cherchez este accidentat și nu a făcut deplasarea la Ploiești, în rest toți ceilalți jucători din lot sunt apți de joc. 

    „Va fi un meci foarte dificil. Trebuie să vină și prima victorie. Sper să avem suporterii alături de noi și să ne susțină. Îi cred că sunt supărați, dar să știți că și noi suntem la fel de supărați. Îi așteptăm în număr mare cât mai mare la meciuri. Ca și ei, și noi ne dorim doar binele echipei, să continuăm în Liga I și să venim acasă și să jucăm mereu cu tribunele pline. Până la meciul cu UTA am jucat ofensiv. Acolo am abordat altfel partida, mai defensiv. Eu sper să luăm puncte cât mai multe în continuare. Trec etapele, avem mare nevoie de puncte, nu ne așteaptă nimeni” – Daniel Popa, declarații înaintea jocului

    Biletele costă 25 de lei și pot fi procurate astăzi fie online, de pe myticket.ro, fie de la casele stadionului Ilie Oană.

Banner