Moțiunea USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, respinsă. Reacția deputatului Daniel Blaga

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

Moțiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu a fost respinsă de Camera Deputaților. În favoarea ei au votat 85 de deputați, 191 s-au exprimat împotrivă iar un deputat s-a abținut.

Cu toată opoziția mea și a colegilor mei, Virgil Popescu, „groparul energiei”, rămâne în continuare ministru, moțiunea simplă de demitere, inițiată de USR, fiind respinsă. Cu largul concurs al PSDNL, firește. Devine trist acest ”show” pe care PSD și Marcel Ciolacu îl fac pe la TV, criticându-l pe Virgil Popescu și vorbind despre dezastrul din energie, doar pentru a-l păstra mai apoi prin vot în funcție, atunci când camerele de filmat se opresc.

Mai trist e însă că acum, la început de toamnă, PSDNL nu oferă nicio speranță pentru sezonul rece ce stă să vină, nota de plată a „schemelor de plafonare și compensare”, care au îndatorat deja companii critice pentru economia românească, urmând a fi decontată din nou de către cetățeni. Ceea ce e inadmisibil„, scrie pe contul său de Facebook Deputatul USR Daniel Blaga.

Banner