Județul Dâmbovița va avea unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa

in Administrație by
Banner

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat astăzi la o întâlnire de lucru, unde au fost prezentate detaliile proiectului pentru un teren de golf. Acesta va fi amenajat în comuna Niculești și va fi unul dintre cele mai mari din Europa. La acest eveniment a participat și primarul localității Niculești, Dorinel Soare,  împreună cu dezvoltatorul proiectului. Investiția va fi de aproximativ 60.000.000 de euro și va duce Dâmbovița pe harta internațională a golfului.

Detaliile proiectului:

Suprafață dezvoltată, 72,4 ha;

 Teren de golf, 18 trasee – championship size, Academie de Golf;

 Country Club: clubhouse, restaurante, piscine, centru de wellness, hotel, sală de evenimente, terenuri de sport și locuri de joacă;

  Peste 170 de vile individuale;

 Peste 100 de apartamente.

Astfel de investiții arată că județul nostru și comunitățile locale sunt pregătite să răspundă nevoilor tuturor investitorilor. Suntem un partener de încredere și dăm dovadă de deschidere în ceea ce privește acordarea de sprijin celor care vin să construiască și să dezvolte în Dâmbovița. Toate acestea echivalează cu crearea de noi locuri de muncă și apariția unor afaceri locale conexe acestui sport.  Felicitări, Primăria Niculești!” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Banner