AJOFM Dâmbovița organizează în luna septembrie cursuri gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

in Actualitate by
Banner

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița anunță deschiderea a 8 cursuri de calificare în luna septembrie 2022, după cum urmează:

  • operator introducere, validare și prelucrare date, operator la mașini unelte cu comandă numerică, electrician exploatare medie și joasă tensiune, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastice, ospătar(chelner)vânzător în unități de alimentație, lucrător în comerț, competențe digitale.
    Cursurile încep cu data de 12 septembrie și se vor desfășura în Târgoviște. Informații suplimentare în vederea înscrierii la curs, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Formulare persoane fizice / Programe de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
    Compartimentele de formare profesională, de mediere a muncii și consiliere privind cariera din cadrul AJOFM Dâmbovița, oferă informații atât on-line la adresa de e-mail: ajofm.db@anofm.gov.ro,dar și la telefon – 0245/620635 sau 0732100376 – d-l Sorin Bădoiu.
  • Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița
Banner