Primăria Corbii Mari a inaugurat patru obiective importante

in Administrație by
Banner

Sub conducerea administrației conduse de primarul Ionuț Bănică, localitatea Corbii Mari continuă să se dezvolte.

Infrastructura educațională reprezintă una dintre țintele principale ale conducerii Primăriei, astfel, într-o singură zi, au fost inaugurate nu mai puțin de două unități de învățământ și o zonă pentru joacă și agrement, teren sintetic de fotbal.

Prima dată a fost inaugurată Școala Gimnazială din satul Corbii Mari. Proiectul are o valoare de 7.000.000 de lei. Cei 196 de copii au o școală la standarde europene, cu toate dotările necesare.

După care a urmat inaugurarea Grădiniței din Grozăvești, unde 60 de copii vor face primii pași în sistemul educațional într-o unitate de învățământ preșcolar nouă și condiții moderne. Investiția s-a ridicat la 2.000.000 de lei.

Tot în Grozăvești a fost inaugurată zona de sport și agrement, obiectiv realizat, în totalitate, din fondurile primăriei, aproximativ 500.000 de lei.

Nu în ultimul rând, a fost inaugurat un tronson de 4,2 km de rețea de apă uzată, o investiție foarte utilă și așteptată de oamenii din Corbii Mari. 4.500.000 lei a fost suma necesară implementării acestui proiect.

Comuna Corbii Mari este unul dintre cele mai bune exemple în ceea privește implicarea administrației în viața localității!

La invitația primarului Bănică Ionuț, astăzi, am participat la inaugurarea a nu mai puțin de patru investiții, toate fiind foarte importante pentru oamenii din comună.

Lucrurile se schimbă în bine în Corbii Mari, comună care avea mare nevoie de o administrație precum cea condusă de primarul Ionuț Bănică.

La rândul său, Consiliul Judeţean Dâmboviţa are o serie de proiecte care vor veni în completarea invesțiilor inaugurate astăzi.

Felicitări pentru toate acestea realizări!” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan. Sursa foto: Facebook, Corneliu Ștefan.       

Banner