Flacăra Moreni, victorie categorică împotriva celor de la Muscel Câmpulung

in Sport by
Banner

Flacăra Moreni a învins  ACS Muscel Câmpulung cu 2-0, pe teren propriu, partidă ce a contat pentru etapa a doua în Liga a 3-a. Meciul a fost transmis în direct de Bazar Tv. Galben-albaștrii au punctat prin Iulian Drăgan, în minutul 65 și autogolul lui Andrei Stelea din minutul 77.

Jucătorii pregătiți de Gabriel Paraschiv au dominat categoric în cele 90 de minute, având numeroase oportunități de a înscrie. Prima mare șansă pentru morenari a venit în minutul 20, când tânărul Bogdan Oancea (17 ani) a scăpat singur cu portarul, dar nu reușit să-l învingă pe goalkeeper-ul din Câmpulung, Dragoș Horeboiu, aflat într-o formă de zile mari, intervenind de multe ori decisiv la ocaziile dâmbovițenilor.

Flacăra mai trece o dată pe lângă deschiderea scorului în minutul 30, în urma unei incursiuni a lui Iulian Drăgan, dar acesta lovește greșit balonul și trimite pe lângă poarta argeșenilor. La aproape 10 minute mai târziu, decarul Iulian Drăgan îl găsește excelent cu o pasă pe Oancea, lăsându-l singur cu portarul, dar șutul expediat de tânărul morenar a fost blocat din nou de portarul Horeboiu, aducându-i la disperare pe spectatorii prezenți.

Cele două echipe au intrat cu scor alb la cabine, echipa din Moreni controlând în mare parte ostilitățile jocului.

Partea secundă a meciului o găsește tot pe Flacăra Moreni  în ofensivă, fotbaliștii lui Paraschiv continuând să se întreacă în ratări uriașe. Cea mai mare oportunitate de gol vine în minutul 60, la un contraatac al morenarilor, când Predescu îi centrează lui Iliescu Andrei, iar acesta ratează  cu un șut din șase metri, făcându-l mare din nou pe Horeboiu. La câteva minute mai târziu, același Iliescu vine cu un șut din întoarcere, dar goalkeeper-ul argeșenilor este din nou atent și parează lovitura. Golul plutea în aer, iar prima reușită a „lupilor de pe Cricovi” vine în minutul 65, în urma unei lovituri de cap a lui Iulian Drăgan, care deblochează tabela de marcaj. Flacăra a continuat să domine autoritar, iar golul doi a venit în minutul 77, când Alexandru Neacșu a centrat pe jos  în careu, iar fundașul celor de la ACS Muscel Câmpulung, Andrei Stelea, respinge balonul în propria poartă.

În acest mod s-a scris istoria meciului dintre Flacăra Moreni și ACS Muscel Câmpulung, gruparea morenară reușind să obțină prima victorie în noul sezon, clasându-se pe poziția a 6-a în clasament. Etapa viitoare, Flacăra Moreni va da piept cu CS Dinamo, în deplasare.

Echipe de start:

Flacăra Moreni: Ștefan –  Ilie, Matei, Cernea (c), Băltăreț – Drăgan, Negrea, Vîrtej – Oancea, Iliescu, Predescu.

Antrenor: Gabriel Paraschiv

Câmpulung: Horeboiu –  Nica, Stelea, Slăninoiu, Trușescu – Florea, Bălan, Cringus, Ghiță – Ioniță, Sanda.

Antrenor: Alecsandru Popovici

Banner