Flacăra Moreni și ACS Muscel Câmpulung Elite se vor confrunta astăzi în etapa a doua a Ligii a 3-a, în direct la Bazar Tv

in Sport by
Banner

Partida dintre CSM Flacăra Moreni și ACS Muscel Câmpulung, din etapa a doua a Ligii a 3-a, seria D, este programată astăzi, de la ora 17:00, în direct la Bazar Tv și SUPER Tv. Cele două formații nu au avut un început grozav de sezon.

Morenarii au pierdut în prima etapă la scor de neprezentare împotriva celor de Popești Leordeni, cu 3-0, în vreme ce, argeșenii din Câmpulung au  înregistrat un rezultat de egalitate, 0-0, împotriva celor de la Unirea Brașov.

Partida se va juca pe stadionul Flacăra,  din Moreni. Meciul va putea fi urmărit și pe Super TV și pe canalul de You Tube Bazar Tv.

Flacăra Moreni, formula de start probabilă: Ștefan- Niță, Matei, Cernea, Băltăreț- Nicolae, Negrea, Vîrtej- Oancea, Vasile, Niculăescu. Rezerve au fost Pandalache,  Ilie, Oaie, Drăgan, Ionescu, Iliescu, Prundaru, Neacșu și Predescu.

Antrenor la Flacara Moreni, Gabriel Paraschiv.

ACS Muscelul Câmpulung Elite, formula de start probabilă: Portar Dragoș Horeboiu, jucători de câmp; Andrei Nica, Andrei Stelea, Andrei Nuțî, Andrei Trușescu, Tudor Crânguș, Narcis Ioniță, Ionuț Floarea, Stefan Ghiță, Codruț Turcin, Marius Sanda.

Antrenor  ACS Muscelul Câmpulung Elite, Alecsandru Popovici.

Sursa foto: Facebook, Flacăra Moreni

Banner