Corneliu Ștefan, președintele CJD, prezent la inaugurarea noii grădinițe din comuna Nucet

in Administrație by
Banner

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost prezent la inaugurarea Grădiniței cu Program Prelungit din comuna Nucet. Peste câteva zile debutează noul an școlar, iar preșcolarii din Nucet sunt așteptați să-și desfășoare activitatea într-un mediu primitor și modern.

La evenimentul organizat de Primăria Nucet au mai participat vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie. De asemenea, la acest moment au mai luat parte secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, deputații Radu Popa și Marian Țachianu, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, inspectorul școlar general Ileana Neculaescu, consilieri locali și județeni.

Președintele CJD, a felicitat-o pe Luisa Bărboi, primarul comunei Nucet, pentru investiția realizată prin fonduri ale Programului Operațional Regional.

50 de copii din comuna Nucet vor începe noul an școlar într-o grădiniță nouă! Astăzi, împreună cu doamna primar Luisa Bărboiu, am inaugurat grădinița cu program prelungit de care se vor bucura cei mai mici dintre locuitorii din sat, aceasta fiind și de un real ajutor pentru părinții care își știu copiii într-un spațiu sigur și modern. Proiectul finalizat se ridică la peste 2.400.000 de lei, iar suma a fost asigurată prin Programul Operațional Regional, primăria comunei Nucet punând la dispoziție terenul și utilitățile necesare.

Felicitări doamnei primar Luisa Bărboiu!

Felicitări colectivului din primăria Nucet care a pus umărul la implementarea acestui proiect!” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Banner