fbpx

Platformă de știri și opinii

Giovanni Caprara, reconfirmat la CSM Târgoviște

in Sport by
Banner

CSM Târgoviște a transmis luni printr-un comunicat că i-a prelungit înțelegerea italianului cu care a câștigat titlul în 2021. „Începem săptămâna cu un anunț foarte important pentru noi și pentru iubitorii de volei. Și în acest sezon, alături de echipa de volei feminin a Târgoviștei, va rămâne celebrul antrenor Giovanni Caprara, tehnicianul cu cel mai impresionant CV care a antrenat vreodată în campionatul României.

Caprara a câştigat în Italia patru titluri de Campion Național (2014, 2013, 2004 și 1999), trei cupe ale Italiei (2014, 2013 și 2001) şi cinci Supercupe ( 2013, 2004, 2000, 1999 și 1998). Anul 2015 a fost unul glorios pentru antrenor, acesta cucerind Campionatul Turciei, Campionatul Mondial al Cluburilor și nu în ultimul rând Champions League. Caprara nu s-a oprit doar la titlurile menționate mai sus, în 2004, acesta câștigă Cupa CEV, urmând ca în 2006 să aducă Rusiei titlul de Campioană Mondială. La toate aceste titluri mai putem menționa și participarea sa în Campionatul European, câstigând bronzul de doua ori în 2005 și 2007.

Suntem onorați că avem alături de noi un om atât de minunat, care se dedică trup și suflet echipei noastre, care face din imposibil, posibil, iar obstacolele nu sunt pentru el un impediment.

Credem despre domnul antrenor că înainte de toate, este om, o calitate rar întâlnită în viața cotidiană pe care o trăim. Este un munte de prietenie, seriozitate și ambiție, iar toate aceste calități pe care le are nu ne face decât să ne mândrim că ne-a ales și în acest sezon”

Patru echipe naţionale: Rusia, Grecia, Olanda şi Azerbaidjanul și cinci echipe de club: Club Bergamo, Asystel Novara, Eczacibaşi Istanbul, Casalmaggiore și CSM Târgoviște a antrenat Caprara în carieră

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top